Over ons

 

 

 

 

Familiebedrijf

Garage Deconinck is een familiebedrijf dat al dateert van 1988. Al meer dan 34 jaar kan je bij ons terecht voor tweedehandswagens van Duitse merken. Deconinck is opgericht in 1988 door Deconinck Marc en sinds enkele jaren onder het beleid van zoon Neal Deconinck. Door de jarenlange kennis en betrouwbaarheid hebben wij aankoopbronnen om de beste kwaliteit te garanderen. Door de persoonlijke service blijft u kopen aan een vertrouwenspersoon.  U kan met een gerust hart genieten van uw voertuig met de nodige service achteraf.

Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon.


Na uw aankoop kan je bij ons terecht voor de service en herstellingen van uw voertuig. Met de meest recente diagnose apparatuur zijn wij een bron van vertrouwen voor het onderhoud en lang leven van uw voertuig.

Wij accepteren in onze atelier enkel voertuigen die bij ons zijn aangekocht. Dat betekent geen lange wachttijden en persoonlijke service.

 

Wij staan in voor voor alle hulp bij de aankoop. Zo zorgen wij dat alles wordt geregeld met uw verzekeraar. Wij bieden de mogelijkheid tot een lening, leasing of renting bij ons ter plaatse. Eventueele persoonlijke aanpassingen aan uw nieuwe wagen kan bij ons geregeld worden.